Malzemeler:
1 Demet Pazı
3 Orta Boy Soğan
2 Orta Boy Patates
5 Diş Sarımsak
1 Kase Yoğurt (İsterseniz)
Karabiber, Kırmızı Biber
3 Orta Boy Soğan
2 Orta Boy Patates
5 Diş Sarımsak
1 Kase Yoğurt (İsterseniz)
Karabiber, Kırmızı Biber
Hazırlanışı:
- Soğanları yarım halka şeklinde doğrayın.
- Soğanı ve sarımsağı tavada zeytinyağı ile soteleyin.
- Ardından rendelenmiş patatesleri ekleyip 3-4 dakika karıştırın.
- Patates pişince saplarını kesip doğradığınız pazıları ekleyin.
- Pazı yumuşayıp, suyunu bırakınca üzerine tuz, taze çekilmiş karabiber ve kırmızıbiber dökün.
- Tabağa alıp üzerine yoğurt dökün.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder