12 Şubat 2011 Cumartesi

Patatesli Pazı Kavurması



Malzemeler:
 

1 Demet Pazı
3 Orta Boy Soğan
2 Orta Boy Patates
5 Diş Sarımsak
1 Kase Yoğurt (İsterseniz)
Karabiber, Kırmızı Biber










Hazırlanışı:
  • Soğanları yarım halka şeklinde doğrayın.
  • Soğanı ve sarımsağı tavada zeytinyağı ile soteleyin.
  • Ardından rendelenmiş patatesleri ekleyip 3-4 dakika karıştırın.
  • Patates pişince saplarını kesip doğradığınız pazıları ekleyin.
  • Pazı yumuşayıp, suyunu bırakınca üzerine tuz, taze çekilmiş karabiber ve kırmızıbiber dökün.
  • Tabağa alıp üzerine yoğurt dökün.  
Alıntı:yemektarifi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder