Malzemeler:
- 3 Adet yufka
- 1 Adet kırmızı biber
- 1 Adet yeşil biber
- 1 Kase mantar
- 50 gr sucuk
- 2 Adet sosis
- Sıyah zeytin
- Yeşil zeytin
- Kaşar peyniri
- Sepet peyniri
Hazırlanışı:
- Tepsiye yufkaları kat kat serin.
- Biber ve mantarları iri iri doğrayın.
- Sosis ve sucuğu dilimleyin.
- Domateslerin kabuklu kısımlarını doğrayın.
- Zeytin çekirdelerini çıkarın ve dilimleyin.
- Peynirleri dilimleyin.
- Domates iç kısımlarıı iri iri doğrayın ve doğrayıcıya atın.
- Fesleğen yapraklarını ilave edin.
- Domates salçası,zeytinyağı, karabiber ve tuzu ilave edin ve doğrayıcıdan geçirin.
- Yaptığınız sosu yufkanın üzerinde gezdirin.
- Üzerine rendelenmiş kaşar peyniriniserpin.
- Sosis, suucuk, mantar, domates ve sepet peynirini serpin.
- Son olarak zeytinleri de koyduktan sonra önceden sıtılmış 180 derecelik fırına sürün.
Afiyet olsun...
3 adet yufkanın diğer 2 si nerde
YanıtlaSilİçerik düzeltildi.
YanıtlaSil